Koniczynek
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
Mood: No Mood
|
|
Urządzenie chłodnicze do sklepu gdzie zakupić?
Witam wszystkich. Szukam jakiegoś dobrego urządzenia chłodniczego w którym mógłbym przechowywać produkty w swoim
sklepie nie chodzi mi o typową lodówkę itp. bardziej coś,
żeby również spełniało funkcję ekspozycji produktów mam nadzieję, że to w miarę omówiłem, bo nie wiem jak taki typ urządzenia się nazywa i stąd
też pytam na forum. Bardzo proszę ekspertów z tej dziedziny o komentarze poniżej i mam nadzieję, że uda mi się
coś dobrego wybrać dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
|
|
Pogromca_kanapek
Junior Member

Member Is Offline
|
|
No proszę, ja mówiąc szczerze też nie wiem za bardzo o jakim produkcie mówisz.. ale mam nadzieję, że go znajdziesz
:P
|
|
MataHari
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Zapewne chodzi o to, prawda? probox.pl/producent/17/mawi pod tym linkiem znajdziesz właśnie świetne lady chłodnicze firmy mawi,
ktσre słyną z jakości, trwałości i tego, że naprawdę bardzo dobrze działają są do tego eleganckie i bardzo ładnie wyglądają właśnie
jako ekspozytor towarσw :P odwiedź sobie tę stronkę i tam nzjadziesz wszystko co szukasz.
|
|
JaktAK
Junior Member

Member Is Offline
|
|
No z ciekawości odwiedziłem stronkę tej firmy Probox i faktycznie oni mają TAK wszechstronną ofertę, że to aż
nieprawdopodobne widać, że są mega doświadczeni, bo
zgromadzili w sowjej ofercie same takiej wysokiej jakości produkty. Niewykluczone, że też od nich zacznę kupować towary, bo
jednak zależy mi na tym, aby kupić coś dobrej jakości.
|
|
Cristine
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
No proszę, mój problem został rozwiązany. Założyłam podobny wątek o urządzenie chłodnicze niedawno
na innym forum i nie było odzewu, a tu proszę, ta stronka faktycznie całkowicie rozwiązuje moje problemy zdecydowanie zainwestuje w produkty od nich i myślę, że będę
miała już spokój na długie, długie lata
|
|
Sernik
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Ja też jestem zdania, że lepiej od razu inwestować w rzeczy o wysokiej jakości, niż potem zmieniać co jakiś czas
itp. strata czasu
|
|
AndrzejG
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Mega fajne są te urządzenia chłodnicze co polecacie.. właśnie takie by mi się przydały do mojego lokalu
|
|